Skip to main content

We krijgen allerlei signalen in ons leven dat we niet door kunnen blijven gaan, met datgene waar we mee bezig zijn. Hieraan gehoor geven is moedig. Je weet wat je achterlaat maar niet waar je naar toe gaat.

Als het signaal de eerste keer niet wordt gehoord, dan volgt een tweede, zelfs een derde roep. Niet gehoor geven, heeft in de verhalen de uitkomst, vaak uitgebeeld als een mens met leegte, of zelfs de dood, dan het wel aan durven gaan van een stap in het onbekende.

Zodra we gehoor geven aan de roep om de schat in onszelf te ontdekken en onze comfortzone verlaten, beginnen we aan dit grote avontuur van beproevingen, dwalingen, verlies van iets dat ons dierbaar was en de ontdekking van de schat. Met als grootste uitdaging om als we de schat eenmaal gevonden hebben haar niet achter slot en grendel veilig te stellen, maar haar overal mee naar toe te nemen, aan iedereen te laten zien, haar te eren en soms zelfs voor haar te strijden.

In deze podcast stappen we in de onbekende wereld en het wordt nu echt spannend en uitdagend. Je moed wordt beproefd, je leert je schaduw kennen maar in het donker vind je ook het licht, jouw schat.

 

 

Heb je na het beluisteren van deze podcast behoefte aan meer diepgang en wil je aan de slag met jouw reis?

Je kunt diverse workshops/coaching bij mij volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling (beperkende patronen, overtuigingen, angsten en verdriet),  liefdesgeluk/relatieproblemen en relatie met vader/moeder en de ontwikkeling in je werk.