Skip to main content

gratis Webinar de Reis van de Heldin - het universele plan voor persoonlijke groei - De Drempel

201921okt20:3021:30gratis Webinar de Reis van de Heldin - het universele plan voor persoonlijke groei - De Drempel

Details evenement

Graag nodig ik je uit voor mijn gratis webinar de Reis van de Heldin – het universele plan voor persoonlijke groei – De Drempel

Het universele plan

Wist jij dat het pad van jouw persoonlijke groei volgens een universeel plan verloopt? Dat er oude instinctieve overlevingsmechanismen aan ten grondslag liggen?

Ik vertel jou er graag meer over aan de hand van de Reis van de Heldin in combinatie met mijn systemische aanpak. In twee webinars sta ik stil bij de eerste stappen van de Reis, het vertrek en de drempel.

Het bekende loslaten

Heb jij de roep gehoord om nieuwe stappen te zetten in je leven, het oude los te laten, op zoek te gaan de bron in jou? Wil jij weten of jij écht bereid bent om het bekende los te laten?

Doe dan mee met dit tweede webinar over ‘de drempel’. Aan de hand van een opstelling op papier kun je ontdekken wat het overgaan van de drempel voor jou zal betekenen en hoe het is om werkelijk ja te zeggen tegen jouw verlangen naar persoonlijke groei.

Heb je het eerste webinar gemist, luister dan naar mijn podcast van 14 oktober te vinden op www.centenocoaching.nl/inspiratie

Al mijn webinars zijn live en interactief. Er is veel ruimte voor persoonlijke vragen die je als je wilt ook anoniem kunt stellen.

Aanvullend op het webinar kun je:

  • Vragen stellen op mijn Facebookpagina onder het eventbericht https://www.facebook.com/events/539595726581969/ van het webinar of per mail versturen naar jet@centenocoaching.nl. Ik zal de vragen verzamelen en in een podcast op 30 oktober beantwoorden. Op deze manier kunnen we allemaal leren van elkaar.
  • Meedoen aan de workshop de Reis van 1 dag op 9 november a.s. https://centenocoaching.nl/events/reis-van-1-dag/ Deze dag is interactief. Opstellingen over jouw persoonlijke vragen geven je nog meer inzicht over wat je kan verwachten als je na je vertrek de drempel (stap 2) overgaat en de onbekende wereld betreedt (stap 3).

En als je echt enthousiast bent geworden kun je:

  • Je inschrijven voor de cursus de Reis van de Heldin https://centenocoaching.nl/de-reis-van-de-heldin/(5 blokken van 2 dagen) waarin je alle stappen van de Reis zult zetten. Dit is een cursus voor vrouwen die écht verdieping willen in hun leven. Groep 8 start op 7&8 februari 2020. Tot 1 november 2019 bied ik een bonus aan in de vorm van 2 gratis dagworkshops, of 2 uur individuele coaching. Je kan ook kiezen voor 250,- korting op de prijs van 1.895,- incl BTW.

Jouw bijdrage voor dit webinar: gratis

Datum & tijd: maandag 21 oktober, 20:30 einde 21:30

Geef je op: https://attendee.gotowebinar.com/register/4282753223228715021

 

De Reis begint met een eerste stap

Tijd

(Maandag) 20:30 - 21:30(GMT+01:00)

One Comment

Leave a Reply